Home

Tijd voor MAX

Uitzending donderdag 18 september 2014

(© MAX)

Waarom heeft het zo lang geduurd voordat Nederland spoorwegverbindingen kreeg? De feiten en fabels over superfoods. En Antoinette Hertsenberg is te gast.
175 jaar spoorwegen

Terugkijken woensdag 17 september 2014

(© MAX/Hans Vink)

Wat maakt het traditionele scheren zo bijzonder? Dave Cunningham maakt Engelse pie. Paul Rem toont een bijzonder Koninklijk voorwerp en Sanne Wallis de Vries is te gast.
Barbier

Stevige kost uit Engeland

(© MAX/Hans Vink)

De uitzending was een beetje in Engelse sferen. Dan mag er wat David Cunningham betreft geen steak & ale pie ontbreken. Wilt u hem zelf een keer maken?
Recept Engels pie

Bent u of kent u een leuke blogger?

(Bron MAX)

Wij zijn benieuwd naar het gebruik van weblogs. Welke blogs vindt u leuk en waar ligt uw interesse?
Naar de oproep

Uitzending bijwonen?

(© MAX/Hans Vink)

Wilt u een uitzending van Tijd voor MAX bijwonen? U bent van harte welkom!
Meld u direct aan